Satoshi udførte med vilje mindre Bitcoin end muligt, ifølge ny forskning

Undersøgelser fra RSKs medstifter antyder, at en tidlig gruvearbejder antages at være Satoshi Nakamoto sandsynligvis bremsede hans hashrat i Bitcoin’s første dage.

Patoshi, en tidlig Bitcoin-miner, der antages at være Satoshi, kan have med vilje bremset sit hashrat i de tidlige dage

Data antyder, at minearbejderen holdt sit mineudstyr slukket i de første 5 minutter af hvert „blokinterval.“

Sergio Demain Lerner, der længe har undersøgt Patoshis minemønstre, mener Satoshi muligvis har gjort dette for at give andre minearbejdere et ret skud mod blokke.

Nye beviser fra igangværende forskning i tidlig Bitcoin- mineaktivitet antyder, at Satoshi Nakamoto måske med vilje har udvundet færre blokke, end han kunne have haft i Bitcoin’s første dage .

En frisk blogindlæg fra Sergio Demain Lerner, medstifter af Bitcoin opstart RSK , tyder på, at ”Patoshi,” et pseudonym for en 2009-2010 Bitcoin minearbejder antages at være Satoshi, kan have holdt sin minedrift udstyr fra for de første 5 minutter af hvert “blokinterval” (eller tiden mellem en blok i Bitcoin’s blockchain og den næste).

Ekspert 1-dages sikkerhedsanmeldelser

ConsenSys Diligence er på forkant med stødende kryptografi, blockchain-teknologi og krypto-økonomisk incitamentanalyse.

Det antages, at Patoshi er ansvarlig for minedrift af et overvældende flertal af blokke i Bitcoin’s barndom. I hans igangværende forskning, der har spænder over år og flere blogindlæg, har Lerner (med hjælp fra andre anonyme forskere) skåret væk ved mysteriet om, hvor meget Bitcoin Satoshi måske har udvundet, før han / hun / de forlod projektet i 2010.

Tallet, et sted mellem hundreder af tusinder til en million Bitcoins, er aftaget i årenes løb, efterhånden som nye beviser er kommet frem fra mønstre i, hvordan hver tidlige minearbejder timestempede deres udvindede blokke på Bitcoin’s blockchain.

Jakten på Satoshi Nakamoto: en kort historie

Er Bitcoin’s mystiske opfinder bare en person eller et helt team af programmeringseksperter? Disse spørgsmål plager journalister og kryptoentusiaster både. Og den mistænkte liste er vokset til mor …

Komplicering af dette bevis blev Bitcoin-adresser, som antages at have mønter ejet af Satoshi, for nylig underskrevet af deres ejer i en tilsyneladende indsats for at bevise, at berygtet, selvudnævnt Bitcoin-„skaber“ Craig Wright ikke ejer nøglerne til disse Bitcoin, som han hævdede i retsdokumenter. Dette fik Lerener, blandt andre forskere, til at overveje, hvor mange minearbejdere der var aktive i de tidlige dage – og hvilke adresser fra disse tidligt udvindede blokke virkelig hører til Satoshi.

Nu ved hjælp af det samlede bevismateriale til data har Lerner fundet nye beviser, der antyder, at Satoshi målrettet forhindrede minedrift af Bitcoin, efter at en ny blok netop blev sendt.

”Det er stadig muligt, at Patoshi lige har slukket for minedriftsudstyr i cirka 5 minutter efter minedrift af en blok,” sagde Lerner i stillingen for at retfærdiggøre, hvorfor der er mærkelige afvigelser i intervallerne fra Patoshi-udvindede blokke.

Det er muligt, at Patoshi havde brug for at vente i fem minutter med at udsende disse nye blokke, sagde Lerner – eller måske i et mere altruistisk scenarie gav han nye gæster en chance for at komme til blokken, før han kunne.

En anden forklaring involverer dybest set oprettelse af en kunstig tidsstempel på en blok, hvis en gang den er udvindt, en anden udvindes umiddelbart efter, at den blev sendt. I dette scenarie ville Patoshi have forsøgt at korrigere en blok, der blev udvindet „for hurtigt“ ved at forsinke blokeringstider for den næste blok, efter at denne dobbeltudvinding fandt sted (Bitcoin-blokke udvindes i gennemsnit hvert 10. minut).

Uanset hvad Patoshi gjorde, foreslog Lerner, at Satoshi måske begge har forhindret minedrift tidligt i et blokinterval, mens det på bagsiden også ville sikre, at der blev udvundet nok blokke hvert 10. minut for at sikre, at netværket kørte korrekt.

27. Juni 2020